17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Výživová poradna › Vepřové maso v mrkvi

Název Množství a jednotka
vepřové maso 500 gramů
olej
cibule 1 menší
mletá paprika
masový vývar 500 ml
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 30 min.
Jarča



Postup
Maso nakrájíme na nudličky. Na oleji necháme zesklovatět cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme nudličky masa a zprudka opečeme. Zasypeme mletou paprikou, podle chuti můžeme přidat trochu pálivé nebo chilli, zalijeme vodou nebo vývarem a dusíme do měkka. Před koncem přidáme nakrájenou mrkev. Nakrájíme ji jako julienne nebo na kolečka.


 


RECEPTY

Rychlé perníčky

Postup: Lískové oříšky nasucho opražíme a v papírové utěrce ještě horké promneme a co... zobrazit recept

RECEPTY

Vaječný koňak nejlepší

Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept

RECEPTY

Třešňová bublanina vynikající

Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku s práškem do... zobrazit recept

RECEPTY

Zeleninové rizoto

Postup: V pánvi na lžičce másla udusíme zeleninu, mraženou, jakoukoli co máte rádi,... zobrazit recept

RECEPTY

Jahelník s ovocem

Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Cibule

     Štiplavá panenka se stovkou sukýnek. Tak cibuli... zobrazit článek

RESTAURACE

Jan Maria

Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...